Uitslag fotowedstrijden Bij Bewust Betuwe

Uitslag fotowedstrijden Bij Bewust Betuwe
Uitslag fotowedstrijden Bij Bewust Betuwe

De fotowedstrijden van Bij Bewust Betuwe

In de eerste weken van april 2017 zijn er 18.000 zakjes zonnebloemzaad verspreid over alle basisscholen in de 7 Bij Bewust Betuwe gemeenten: Lingewaal, Neerijnen, Geldermalsen, Culemborg, Buren , Tiel en Neder-Betuwe. Tot 17 september konden de scholieren hun foto’s insturen. Uiteindelijk hebben we 21 inzendingen gekregen voor de Hoogste zonnebloem en 9 inzendingen voor de Zonnebloem met de meeste insecten. De meeste inzendingen kregen we uit Geldermalsen.

De hoogste Bij Bewust Betuwe zonnebloem!

De hoogste zonnebloem is wel 4,30 meter hoog geworden! De trotse winnaar is Ernst Iterson uit Rhenoy. Ernst vertelde tijdens de prijsuitreiking dat hij ervaring heeft met zonnebloemen. En dat kun je wel zien!

De Bij Bewust Betuwe Zonnebloem met de meeste insecten

De winnende foto van de zonnebloem met de meeste insecten erop is van Eunice en Isabella Hagedoorn  uit  Hellouw. Vader Hagendoorn heeft de foto gemaakt.

Specials van de Bij Bewust Betuwe Zonnebloem fotowedstrijd

De complete uitslag van de HOOGSTE ZONNEBLOEM staat in de lijst wedstrijd uitslag.